top of page

Zakelijke lijntekening
laten maken

Relatiegeschenk

Soms heeft u een cadeau nodig voor een zakenrelatie, partners of voor een werknemer. Dan is een persoonlijke lijntekening in een mooie lijst wellicht hét cadeau dat u zoekt. Het kan een lijntekening zijn van het team, het bedrijfspand, een persoon zelf die zijn professie uitvoert of wellicht heb jezelf nog een beter idee! Altijd leuk om de lijntekening aan te vullen met een logo, tekst of datum, om het nóg persoonlijker te maken. Ideaal als pensioencadeau, jubileumcadeau, afscheidscadeau of misschien zo maar!

 

U krijgt altijd een factuur bij u bestelling! Er wordt geen BTW berekend omdat ik via de KOR werk. Samen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Of direct bestellen via de webshop?

processed-49B7F8AB-6501-44C7-BC61-394304D0890C.JPG
IMG_0472.JPG

Zakelijke lijntekening

Het is zeker mogelijk om een lijntekening te laten maken voor zakelijke doeleindes. Denk hierbij aan lijntekeningen ter ondersteuning van een (powerpoint) presentatie, voor in een brochure of infographic. Bij het maken van de lijntekening kan er rekening gehouden worden met de huisstijl of branding van uw merk. 

 

Het is ook mogelijk om voor een geheel design bij mij aan te kloppen. Omdat ik naast illustrator, ook grafisch vormgever ben, maak ik graag het hele ontwerp. Zo kan ik zorgen dat de tekeningen mooi in het design vallen en eventueel nog aanpassingen doen als dat ten goede komt van het ontwerp. 

 

Digitale bestanden kunnen worden aangeleverd in iedere gewenst formaat en bestandstype, maar ook drukwerk kan ik voor u verzorgen. Ik werk nauw samenwerk met een drukkerij en controleer al het drukwerk zelf, daarom bent u altijd verzekerd van het juiste drukwerk. Denk hierbij aan brochures, visitekaartjes, stickers, banners, etc. 

IMG_0643.JPG

Heeft u vragen? Of wilt u samenwerken? Neem contact met me op via info@lijntekeninglatenmaken.nl of via het contactformulier. 

bottom of page