top of page

Lijntekening cadeau doen?

Eigenlijk kun je een lijntekening cadeau doen voor iedere gelegenheid. Maar welke lijntekening geef je nu wanneer cadeau? En hoe kun je jouw lijntekening nog persoonlijker maken? Laat je inspireren! 

family banner.png
breatfeeding mockup.png

Zwangerschap of geboorte

Zodra er iemand in jouw omgeving zwanger is of net een kindje heeft gekregen ben je uiteraard op zoek naar hét ideale cadeau. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een zwangerschapslijntekening, een mooie herinnering aan de zwangerschap en een subtiele manier om de buik vast te leggen. 

 

Of je zou kunnen kiezen voor een newborn lijntekening hierin wordt een van de eerste momenten tussen baby en mama of baby en de rest van het gezin vastgelegd.

 

Een andere optie is bijvoorbeeld een borstvoedingsmoment, voor veel vrouwen is dat een heel speciaal moment, maar niet iets waarvan je een foto in de woonkamer zet. Door middel van een lijntekening kun je dit speciale moment toch trots tentoonstellen in een lijstje.

 

Bij alle lijntekeningen kun je het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld, naam of (geboorte)datum toe te voegen.

Verloving of huwelijk

Als je wordt uitgenodigd voor een huwelijk is vast het eerste wat je denkt: “Wat moet ik het liefdes stel cadeau doen?”. Je wilt natuurlijk liever met een leuk en origineel cadeau aankomen, dan met een blender of een hapjespan! Een persoonlijke lijntekening is in dit geval altijd een goed cadeau. Kies voor een bijzonder moment uit hun relatie, bijvoorbeeld een lijntekening van hen in het begin van de relatie of een lijntekening van het huwelijksaanzoek. 

 

Mocht je de keuze liever aan het koppel overlaten kies dan voor een cadeaubon. Hiermee zouden ze bijvoorbeeld een lijntekening kunnen laten maken van een van hun trouwfoto’s. 

Lijntekening van een net getrouwd stel die de taart aan snijdt.
Lijntekening van een huis met datum en woonplaats erbij

Thuis of verhuizen

Alle huizen waar je je thuis voelt zijn in zekere zin speciaal. Maar sommige huizen wil je gewoon nooit vergeten. Denk hierbij aan je ouderlijk huis, je eerste koophuis of het huis waar je kinderen geboren zijn. Dit zijn huizen met herinneringen, met gevoelens, huizen die je koestert. Hoe mooi is het om dit gevoel van “thuis” te laten vastleggen middels een lijntekening.

 

Voeg een datum en/of plek toe om het nog meer te personaliseren. Of wellicht de precieze coördinaten van het desbetreffende huis!

Overledenen

Soms zijn dierbare of familie fysiek niet meer compleet omdat er bijvoorbeeld iemand is overleden. Hierdoor zijn er vaak geen recente beelden van het hele gezin samen, terwijl deze behoefte er misschien wel is. Aan de hand van een losse foto, is het mogelijk om overledenen in te tekenen in een lijntekening. 

 

Neem vrijblijvend contact op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Lijntekening met een overleden persoon erbij ingetekend
Ingekleurde lijntekening van een hond

Dieren

Laten we eerlijk zijn, huisdieren zijn té gek. En voor veel mensen is hun huisdier alles. Een onbeschrijfelijke liefdes band tussen mens en dier. Hoe leuk is het om je huisdier ook toe te voegen aan een lijntekening?! Of wellicht een lijntekening van jouw huisdier alleen?

 

Huisdieren worden meestal altijd ingekleurd getekend omdat er veel kenmerken in de kleuren van de vacht zitten. Afhankelijk van hoe het dier eruit ziet, kan er besproken worden om het dier op te nemen in lijntekening zonder kleuren. 

bottom of page